BDSM

BDSM is een vorm van seks waarbij verschillende disciplines bijeen komen. BD staat voor bondage en discipline en SM voor sadisme en masochisme. Ben jij into BD? Dan is de kans groot dat je een onderdanige bent (submissive) of een meester of meesteres (dominant). Bondage en discipline gaat volledig over controle. En die controle oefen je uit met verschillende BDSM-artikelen. Zo kun je bijvoorbeeld je onderdanige vastbinden met een bondagetouw, hand- of enkelboeien of een bondageharnas aan een andreaskruis, bondagetafel, bondagerad of sling. Daarnaast is bondage erop gericht om de zintuigen van je submissive te prikkelen. Dat doe je bijvoorbeeld door het gebruik van een bondagemasker. Door een zintuig weg te nemen, prikkel je namelijk de andere. Geluid horen of juist niet horen, door het wegnemen van gehoor of juist het spelen van spannende muziek kan het spel een extra prikkel geven. Gekleed in leder of latex, niet kunnen bewegen of juist geheel bloot in warmte of kou kunnen het spel spannender maken. Het gevoel bloot in de hel te zijn of in koude kerker speelt met de geest.

Call me slave, book your session


Sadisme en machochisme is SM dat gericht is op pijn. Een sadist is iemand die geniet van het feit dat hij iemand pijn aan doet. Machochisme is juist het tegenovergestelde. Als je een machochist bent, vind je het juist fijn om pijn te ondergaan. Voor beide disciplines zijn er verschillende BDSM-artikelen die je kunt gebruiken. Zo kun je ‘doktertje spelen’ met een speculum, een pinwheel of een dilator. Met deze producten kun je pijn ondergaan op verschillende manieren. Zo is een speculum een ander woord voor een eendenbek, een dilator wordt gebruikt om de urinebuis van een man of vrouw te stimuleren. Bij SM wordt ook gebruik gemaakt van zwepen, klemmen of elektro stimulatie. Pijn en het spelen met de grens van pijn is een vaardigheid die bij elke Meesteres anders is. Een professionele Meester(es) is een vakvrouw of man die je kan laten zweven op de grenzen van pijn.

BDSM kan helpen om spanning te verminderen, stress weg te nemen en je balans tussen lichaam en geest te versterken. Onderschat wordt het positieve effect van BDSM op het lichaam en de geest. Vele hoog opgeleide stress gevoelige mensen genieten van het SM spel en weten hun grenzen in dit spel te respecteren. BDSM brengt respect tussen mannen en vrouwen, vrouwen en vrouwen, mannen en mannen op een hoog niveau.

Visit my english site www.mistress-lauren.com